UNIS GROUP VINDT FLEXIBILEIT IN TIJDREGISTRATIE OPLOSSING VAN AVANTIMES!

Al jaren werkt UNIS Group naar volle tevredenheid met Astrow Web, de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Onlangs spraken we met Peter Zuidema van de financiële afdeling bij UNIS Group.

De aanleiding om gewerkte uren te gaan automatiseren

´‘Het was en is voor ons erg belangrijk dat medewerkers flexibel kunnen werken. Werknemers moeten kunnen werken wanneer ze maar willen, mits het aantal gewerkte uren in een bepaalde periode maar wordt gehaald’, aldus Zuidema. ‘Daarnaast was het van belang dat verlof- en TvT uren goed bijgehouden konden worden. Mede door de snelle groei van de organisatie en haar werknemers moesten zaken wel geautomatiseerd worden.’

De keuze voor Astrow Web

De samenwerking met AvanTimes is begin 2014 van start gegaan. Elk gewerkt uur van medewerkers verloopt sindsdien via de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Dat wil zeggen alle gewerkte uren, overuren, verlofaanvragen, aan- en afwezigheden maar ook pauzetijden van werknemers worden automatisch geregistreerd. Peter Zuidema: ‘Over de samenwerking ben ik heel positief. Als er iets is, wordt het goed opgepakt. Er wordt goed naar ons geluisterd’.

AvanTimes is heel servicegericht en denkt actief mee. De consultant komt regelmatig langs en dat is erg prettig en belangrijk. We zijn dan ook echt heel blij met het systeem en de organisatie AvanTimes. Werknemers kunnen nu zelf, op elk moment van de dag, zien hoeveel overuren, tvt uren en vrije dagen hij of zij heeft. De web interface heeft vooral op dit gebied veel goodwill gekweekt bij onze werknemers.

Resultaten

Astrow heeft ons vooral veel inzichten opgeleverd, zegt Zuidema. ‘Door de koppeling met andere systemen kun je een verschil in omzet verklaren. Wat is de reden voor bepaalde terugval of stijging in de omzet geweest. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

De controle van de werktijden (informatie voor zowel werkgever als -nemer), het flexibel werken, dit gaat nu prima met Astrow. En het is fijn dat de gebruiker ook alles kan inzien.

Voor de toekomst willen we met AvanTimes gaan kijken of we de urenregistratie kunnen koppelen aan het salarispakket Unit 4’.

UNIS Group repareert en levert wereldwijd industriële elektronica. Elk jaar voert UNIS Group duizenden reparaties uit. Van drivers tot servomotoren, van stuursystemen tot robotelektronica. In de hele wereld maakt UNIS Group stappen, want behalve in Grou zijn er reparatievestigingen in China, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast heeft UNIS Group vestigingen in diverse Europese landen.

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op