UNIS Group vindt flexibiliteit in tijdregistratie oplossing van AvanTimes!

Al jaren werkt UNIS Group naar volle tevredenheid met Astrow, de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Onlangs spraken we met Peter Zuidema van de financiële afdeling bij UNIS Group.

Peter Zuidema – UNIS Group

Wat was de aanleiding voor UNIS Group om gewerkte uren te gaan automatiseren?

‘Het was en is voor ons erg belangrijk dat medewerkers flexibel kunnen werken. Werknemers moeten kunnen werken wanneer ze maar willen, mits het aantal gewerkte uren in een bepaalde periode maar wordt gehaald’, aldus Zuidema. ‘Daarnaast was het van belang dat verlof- en TvT uren goed bijgehouden konden worden. Mede door de snelle groei van de organisatie en haar werknemers moesten zaken wel geautomatiseerd worden.’

UNIS Group koos voor Astrow, de tijdregistratie oplossing van AvanTimes

De samenwerking met AvanTimes is begin 2014 van start gegaan. Elk gewerkt uur van medewerkers verloopt sindsdien via de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Dat wil zeggen alle gewerkte uren, overuren, verlofaanvragen, aan- en afwezigheden maar ook pauzetijden van werknemers worden automatisch geregistreerd. Peter Zuidema: ‘Over de samenwerking ben ik heel positief. Als er iets is, wordt het goed opgepakt. Er wordt goed naar ons geluisterd’.

AvanTimes is heel servicegericht en denkt actief mee. De consultant komt regelmatig langs en dat is erg prettig en belangrijk. We zijn dan ook echt heel blij met het systeem en de organisatie AvanTimes. Werknemers kunnen nu zelf, op elk moment van de dag, zien hoeveel overuren, tvt uren en vrije dagen hij of zij heeft. De web interface heeft vooral op dit gebied veel goodwill gekweekt bij onze werknemers.

Is er een verbeterd inzicht in gewerkte uren en wat levert dat op?

‘Het levert vooral kennis op’, verklaart Zuidema. ‘Door de koppeling met andere systemen kun je een verschil in omzet verklaren. Wat is de reden voor bepaalde terugval of stijging in de omzet geweest? De controle van de werktijden (informatie voor zowel werkgever als -nemer), het flexibel werken, dit gaat nu prima met Astrow. En het is fijn dat de gebruiker ook alles kan inzien.

Voor de toekomst willen we met AvanTimes gaan kijken of we de urenregistratie kunnen koppelen aan het salarispakket Unit 4’.


UNIS Group repareert en levert wereldwijd industriële elektronica. Elk jaar voert UNIS Group duizenden reparaties uit. Van drivers tot servomotoren, van stuursystemen tot robotelektronica.

In de hele wereld maakt UNIS Group stappen, want behalve in Grou zijn er reparatievestigingen in China, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast heeft UNIS Group vestigingen in diverse Europese landen.


Interesse gewekt?

Wilt u meer weten over tijdregistratiesystemen? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer, 0348 437 070

Vorig bericht
Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Volgend bericht
Goede voornemens? Aan de slag met AVG!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu