De iT-300 GS terminal van AMANO is zeer geavanceerd. Deze bijzonder compacte terminal is geschikt voor tijdregistratie. De iT-300 GS terminal kan direct op uw netwerk worden aangesloten. Uw medewerkers klokken met behulp van een magneetkaart, proximitytags (sleutelhanger) of -badges. De iT-300 GS is voorzien van een grafisch display en een solide toetsenbord. Het invoeren van afwezigheden, mutatiecodes, het opvragen van bijvoorbeeld verlofdagen is nog nooit zo makkelijk geweest.

De iT-300 GS kan gekoppeld worden aan de module GS Door. GS Door is de toegangscontrolemodule van AMANO. Daarnaast communiceert de iT-300 GS rechtstreeks met Astr Web van AMANO. Astrow Web biedt u, naast het kunnen registreren van aan- en afwezigheid, ziekte en verlof, de mogelijkheid tot het maken van vakantieplanningen en afwezigheidskalenders. Astrow Web beheert daarnaast ook uw kostenplaatsen en biedt u de mogelijkheid bestanden te exporteren. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden van Astrow Web verwijzen wij u naar de specifieke brochures.

<img class=”alignnone size-medium wp-image-85″ src=”http://avantimes.nl/wp-content/uploads/2017/09/iT300-300×230.png” alt=”iT300″ width=”300″ height=”230″ />

Menu