Oprichting

De oprichters van AvanTimes hebben ruime ervaring met Tijdregistratie, Aanwezigheidsregistratie en Toegangscontrole. Al sinds de verkoop van de eerste systemen van AMANO in Nederland (dat was in 1983), zijn zij in de markt van Tijdregistratie en Toegangscontrole actief.

Alle medewerkers van AvanTimes worden continue getraind en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Echte specialisten dus. Naast het specialisme werken we samen met partners. Een overzicht van onze partners vindt u hier.

Via de webshop kunt u snel en eenvoudig prikklokken bestellen. Heeft u behoefte aan een meer uitgebreid systeem of wilt u weten welke klok of systeem het best bij uw wensen past, dan staat het salesteam voor u klaar. De technische ondersteuning van zowel de klokken als de systemen wordt verzorgd door het supportteam. Bel ons om de vele mogelijkheden te bespreken.

AMANO

AvanTimes is AMANO’s preferred and dedicated dealer for the Netherlands.
AMANO is een internationale onderneming die oplossingen biedt voor tijdregistratie en toegangscontrole. Sinds 1931 ontwikkelt en produceert AMANO tijdregistratie- en toegangscontrolesystemen. Voor elke organisatie, groot of klein.

We zijn er trots op dat AMANO, de wereldmarktleider op het gebied van tijdregistratie, AvanTimes heeft gekozen als preferred and dedicated dealer for the Netherlands. AvanTimes is dè specialist voor de producten van AMANO. Onze nauwe samenwerking met AMANO Europe stelt ons in staat u optimaal advies en ondersteuning te geven bij de aankoop van een tijdregistratie- of toegangscontrolesysteem. Onze supportafdeling is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten zodat zij u, ook na aanschaf, extra goede ondersteuning kunnen bieden.

 

Menu