Uitbreiding! Haal meer uit de Nmbrs® export

Bij AvanTimes geloven we in best-of-breed oplossingen. Kortgezegd oplossingen die zich voornamelijk focussen op één bedrijfsproces. Op deze manier werken we samen met onze partners om onze klanten toonaangevende oplossingen te bieden en hen vooruit te helpen.

Één van onze partners is Nmbrs®. We bieden inmiddels de mogelijkheid om te koppelen met Nmbrs®. Dit houdt in dat gewerkte uren en verlofuren van medewerkers eenvoudig naar Nmbrs® kunnen worden geexporteerd.

Wat is Nmbrs®?

Nmbrs® is een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Ze geven de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Nmbrs® ondersteunt bij de dagelijkse HR taken, zodat u zich kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van bestaande en nieuwe werknemers. U kunt met Nmbrs® uw medewerkers meer bij de organisatie betrekken en ze altijd en overal toegang geven tot belangrijke HR informatie. Zoals bijvoorbeeld hun loonstrook of vakantiedagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu