Oplossingen voor het MKB

Astrow Web helpt u eenvoudig het juiste aantal personeel in te plannen om aan de vraag te voldoen en de kosten laag te houden.

Wij hebben effectieve oplossingen ontwikkeld voor

Tijdregistratie software voor het MKB

Goede service verlenen aan uw klanten vraagt om flexibiliteit en organiserend vermogen binnen uw bedrijf. Het zijn uw medewerkers die het verschil maken en die deze flexibiliteit bieden. Een helder inzicht van uw personeelsplanning en urenregistratie is noodzakelijk. AvanTimes is hét gebruiksvriendelijke workforce management systeem voor uw personeelsplanning en urenregistratie. Met verschillende mogelijkheden zoals het eenvoudig registreren en bijhouden van de gewerkte uren van parttimers.

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat

Personeelsbeheer

Met Astrow Web heeft u toegang tot alle belangrijke gegevens over uw werknemers. Van naam en badge nummer tot afdeling en functiebeschrijving en van persoonlijke informatie tot details over de verlofregeling.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Wij werken onder andere samen met