REFERENTIES

Klanten aan het woord! Wij delen graag de verhalen van klanten die met Astrow Web elke dag veel tijd en geld besparen.

Rijden op succes: Het verhaal van Kicken, de bandenspecialist

Winterbanden Vervangen Bij Kicken

Kicken is een familiebedrijf dat in 1949 werd opgericht en synoniem staat voor bandenservice in Limburg. Met vijf centra en 60 toegewijde medewerkers bieden ze topkwaliteit diensten aan particulieren en bedrijven. Kicken’s 24-uurs pechservice is uitgerust met volledig uitgeruste servicewagens en staat altijd klaar om te helpen, zowel nationaal als internationaal. Om een unieke hoogwaardige service te kunnen bieden, is een efficiënte bedrijfsvoering van cruciaal belang’

Hoe Garvo de productiviteit en tevredenheid van zijn medewerkers verhoogt

Garvo, voer naar mijn hart is een familiebedrijf en ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders voor vele soorten hobbydieren in binnen- en buitenland. Al jaren werkt Garvo met het urenregistratiesysteem Astrow. Sinds kort werkt Garvo ook met de app Employee Self Service. Karin Helmes van Garvo zegt hierover: ‘De ESS app zal onze medewerkers meer betrokkenheid en tevredenheid gaan geven.’

Becx Verhuur: Hoe een innovatief bedrijf de transportsector verandert met digitalisering en automatisering

Becx Verhuur Transport

Becx Verhuur is een organisatie die de totale zorg rondom het wagenpark uit handen neemt, door onder andere service en onderhoud te verzorgen van de verhuurvloot, schade te herstellen en vervangend vervoer te regelen. Onlangs spraken we met Saskia Winkelman, directeur bij Becx Verhuur. ‘We wilden werkprocessen verbeteren en minder foutgevoelig maken, daarom hebben we gekozen voor digitaliseren en automatisering.

Schotte Kunststoffen optimaliseert en automatiseert met Astrow software

Schotte Kunststoffen is een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het maakt gebruik van gerecycled materiaal om kwalitatief hoogwaardige producten te maken. Het familiebedrijf met 85 vaste en uitzendkrachten kent een prettige werksfeer. Schotte Kunststoffen koos enige tijd terug voor een overstap naar het Astrow tijdregistratie- en toegangscontrolesysteem. 

Hukra Flowering Your World: Exclusieve kwaliteit en leveringen op maat met behulp van Astrow tijdregistratiesoftware

Hukra

Hukra is al bijna veertig jaar een begrip op het gebied van snijbloemen. Het bedrijf richt zich op de export van snijbloemen en onderscheidt zich op het gebied van exclusiviteit, kwaliteit en leveringen op maat. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide en mooie selectie snijbloemen, boeketten, accessoires en planten. Vanuit de hoofdlocatie in Aalsmeer worden de bloemen verwerkt en geëxporteerd. 

Tijdregistratieproces onder controle dankzij digitalisering en automatisering voor Kraan Vlees-service

Kraan Vleesservice en tijdregistratie

Kraan Vlees-service werkt al jaren naar volle tevredenheid met de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Hoog tijd voor een gesprek met Gert Kraan, directeur en eigenaar van Kraan Vlees-service. Kraan Vlees-service is hét bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het leveren van vlees, wild en gevogelte producten. Al om bekend is het eigen Waards Rund en het Waards Kalf, ambachtelijk en oer-Hollands vlees. 

Reobijn behaalt tijd- en kostenbesparingen en verhoogt tegelijkertijd het inzicht in gewerkte uren met Astrow software

Kunststof heeft de toekomst en dat geldt zeker voor Reobijn uit Haaksbergen, producent van kunststof spuitgietproducten. De organisatie heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan, flinke groei gerealiseerd en een automatiseringsslag doorgevoerd. Als gevolg van de groei en toegenomen complexiteit nam de vraag naar snelle en betrouwbare informatie toe. Denk daarbij aan informatie op het gebied van financiën, hoeveelheden materiaal en urenverantwoording. 

Tijdregistratie bij Van den Broek Logistics

Al meer dan 50 jaar is Van den Broek Logistics actief in transport en warehousing. Als specialist is Van den Broek toonaangevend in de 24-uurs distributie van pallets en complete vrachten binnen de Benelux. Van den Broek Logistics werkt al jaren naar volle tevredenheid met de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Onlangs spraken we met Willie van den Broek, DGA bij Van den Broek Logistics. Een verhaal over Van den Broek Logistics, de logistiek en tijdregistratie.

Snelle groei voor Van der Leeden Manden met tijdregistratie- en planning software

Aart-Jan Peeters kijkt met volle tevredenheid terug als we hem vragen over de samenwerking van de afgelopen periode met AvanTimes. ‘Goede service hoor en de mensen van AvanTimes zijn heel praktisch ingesteld en komen met de juiste adviezen. Ik ben heel erg te spreken over Astrow en AvanTimes. Ik zou AvanTimes iedereen willen aanbevelen.’

Urenregistratie onder controle dankzij digitalisering en automatisering voor Delta Mossel!

Delta Mossel is sinds 1978 een belangrijke leverancier van mosselen en oesters in Europa. In Yerseke beschikt men over een modern productiecentrum, voorzien van alle denkbare faciliteiten. Harry Christiaanse blikt met tevredenheid terug op de overstap naar het Astrow tijdregistratiesysteem. ´Prima service hoor bij AvanTimes, ik heb er geen omkijken meer naar.´  

Antoine Catering boekt succes met tijdregistratiesysteem

Arnold Kijk in de Vegte van Antoine Catering kijkt met volle tevredenheid terug op de samenwerking met AvanTimes.´Goede service hoor en de mensen van AvanTimes zijn heel praktisch ingesteld. Ik ben heel erg te spreken over het tijdregistratiesysteem Astrow en AvanTimes’, aldus de bedrijfsleider van Antoine Catering.

 

Tandheelkundig Centrum Volendam heeft gemak van tijdregistratie oplossing

Grote winst voor planner Alie Bond-Kes van Tandheelkundig Centrum Volendam. Normaal niet de inleiding voor een nuchtere Noord-Hollandse organisatie. Maar wie gestructureerd verbeteringen binnen de sterk groeiende organisatie doorvoert, mag gerust trots zijn. Succeswoorden: Durf hebben om dingen te veranderen, altijd kijken naar verbeteringen en ‘gewoon doen’.

UNIS Group vindt flexibiliteit in tijdregistratie oplossing van AvanTimes

UNIS Group repareert en levert wereldwijd industriële elektronica. Van drivers tot servomotoren, van stuursystemen tot robotelektronica. Al jaren werkt UNIS Group naar volle tevredenheid met Astrow, de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. We spreken af met Peter Zuidema van de financiële afdeling bij UNIS Group.

Zwiers Vleeswaren heeft volledige urenregistratie met AvanTimes geautomatiseerd

Zwiers Vleeswaren is een moderne vleeswarenproducent uit het Zuiden van het land. Wat ruim tachtig jaar geleden begonnen is als een lokale slagerij, is uitgegroeid tot een ambachtelijke rokerij met landelijke bekendheid. In verband met de toename van het aantal personeelsleden is gekozen voor een verdere automatisering van de urenadministratie.