ROOSTERPLANNING,
GEREGELD MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Met multi-site inplannen heeft u een compleet overzicht en grip op de planning van elke vestiging, locatie en afdeling

Personeelsplanning is een belangrijk aspect voor elke organisatie die met mensen werkt. Het gaat erom dat u de juiste mensen op de juiste plek hebt, op het juiste moment. Dat is niet altijd makkelijk, zeker niet als u veel parttimers in dienst hebt. Hoe kunt u dan zorgen voor een optimale inzet van uw personeel, zonder dat het u veel tijd en moeite kost? Met Astrow heb je de oplossing in handen. Astrow is een slimme software die je helpt om snel en eenvoudig werkroosters te maken voor al je medewerkers. Je kunt rekening houden met hun wensen, beschikbaarheid en kwalificaties. Zo creëer je een personeelsplanning die past bij je organisatie en je medewerkers. Maar Astrow kan meer dan alleen roosteren.

Module Roosterplanning

Met behulp van de informatie die het systeem verschaft, kan iedereen de planning eenvoudig passend maken. Precies voldoende én de juiste gekwalificeerde mensen aan het werk op de tijden dat ze nodig zijn. Dat kan zorgen voor besparingen op personeelskosten.

Tijdens het plannen heeft de planner zelf direct inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers en de bezettingsgraad van afdelingen. Hierdoor kan deze snel en overzichtelijk plannen, bijvoorbeeld op basis van ploegenroosters (ochtend/middag/avond) of specifieke tijdstippen, dagdelen, hele dagen, weken, kostenplaatsen, afdelingen of bewerkingen.

Features

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Wij werken onder andere samen met

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem een oplossing op maat

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur een offerte

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag AvanTimes

    Naar welke oplossing bent u opzoek.