TOEGANGSCONTROLE,
GEREGELD MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

De Astrow Web Toegangscontrole vervuld uw beveiligingsbehoeften en geeft u de mogelijkheid om privileges toe te wijzen, zodat u de deuren kunt openen wanneer u dat wilt.

Module Toegangscontrole

Wilt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot uw gebouw of terrein, en op welke tijden? Met Astrow ACCESS  kunt u dat eenvoudig regelen. U kunt per persoon of groep aangeven tot welke delen van uw pand of terrein ze toegang hebben, en op welke dagen en uren. Zo kunt u de veiligheid en de privacy van uw medewerkers, klanten en bezoekers garanderen. Astrow toegangscontrole is een slimme en flexibele oplossing voor uw toegangsbeheer.

Alles in eigen hand met de Toegangscontrole module

Iedere medewerker krijgt een eigen informatiedrager. Dit kan in de vorm van een pas of een “druppel” of door middel van een vingerprintscan. De informatiedrager verleent toegang tot vooraf vastgestelde deuren en/of tourniquets. AstrowACCESS is beschikbaar als stand-alone oplossing, maar biedt de hoogste meerwaarde wanneer deze geïntegreerd wordt binnen onze Astrow tijdregistratie. De eenvoudige configuratie maakt schaalbaarheid mogelijk, dit zowel in de hoeveelheid toegangspunten als in de complexiteit van de opstelling.

Features

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Wij werken onder andere samen met

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem een oplossing op maat

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur een offerte

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag AvanTimes

    Naar welke oplossing bent u opzoek.