AANWEZIGHEIDSREGISTRATIE, GEREGELD MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

De aanwezigheidsregistratie module van Astrow Web is tijd- en kostenbesparend en heeft u geen gedoe meer met papieren lijsten. Altijd een actueel en compleet overzicht van de aan- en afwezige werknemers en in noodsituaties is er een evacuatielijst voorhanden, zodat u altijd klaar bent voor elke situatie.

Module Aanwezigheidsregistratie

De module Aanwezigheidsregistratie is het alternatief voor een traditionele prikklok. Doe uw boeking vanaf elke computer of mobile device met behulp van de Virtual Terminal (VT). De VT is compatibel met alle gangbare internetbrowsers en ook beschikbaar als mobiele app op recente Android- en iOS-apparaten. Voor externe boekingen kunnen de locatiegegevens meegegeven worden. Aan de hand van simpele boekingen genereert de VT automatische berekeningen om zo alle ’tijd’-gerelateerde informatie overzichtelijk weer te geven in een gebruiksvriendelijke interface.

Realtime inzicht met de Presence Indicator Panel

De Presence Indicator Panel (PIP) module geeft u bovendien een realtime overzicht van de aan- en afwezige werknemers. Met uw Astrow gebruikerslogin in Pocket PIP krijgt u onmiddelijk toegang tot uw team. Heeft u medewerkers die op verschillende locaties werken? Onze Pocket PIP is uitgebreid met ‘Company sites’.

Features

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Wij werken onder andere samen met

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem een oplossing op maat

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur een offerte

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag AvanTimes

    Naar welke oplossing bent u opzoek.