Diensten

AvanTimes adviseert u bij de aanschaf van uw systeem vanuit het idee dat het systeem voor u gaat werken in plaats van u voor het systeem.

Laat het systeem voor u werken!

In de praktijk betekent dit dat onze Sales Consultants doorvragen naar uw wensen totdat er een helder pakket aan eisen ontstaat en zij een zo passend mogelijk voorstel voor u kunnen maken. Het gehele verkooptraject ziet er doorgaans als volgt uit.

Implementaties

Zodra u besloten heeft een AMANO systeem bij AvanTimes aan te schaffen, neemt één van onze Consultants contact met u op. Met behulp van een vragenlijst worden uw wensen nogmaals geinventariseerd. Aan de hand van deze inventarisatie worden de verdere afspraken rondom de implementatie gemaakt.

Vervolgens vindt de implementatie van het systeem plaats. Alle afgesproken rekenformules worden door de Consultants van AvanTimes in het systeem gezet.

Training

Als het systeem geimplementeerd is en alles werkt naar behoren, verzorgt AvanTimes bij u in huis een training voor de gebruikers. U bepaalt welke medewerkers deze training volgen. De training wordt verzorgd door een ervaren Consultant van AvanTimes. 

Daarnaast biedt AvanTimes ook een compleet pakket aan diensten. Te denken valt aan advies bij de aankoop, installatie en implementatie van het systeem, evenals op maat gemaakte trainingen en een Helpdesk waar u op werkdagen terecht kunt met uw vragen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en voor het maken van een afspraak!