Oplossingen voor de Groothandel en Logistiek

Plannen met zekerheid en efficiëntie, want eenmaal onderweg telt elke seconde. Sturen op uren.

Wij hebben effectieve oplossingen ontwikkeld voor

Tijdregistratie software voor de Groothandel en Logistiek

De logistiek is sterk in ontwikkeling. Innovaties, internationalisering, de dynamiek is groot. Is uw organisatie klaar voor de toekomst? AvanTimes biedt met Astrow Web de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor workforce management aan organisaties. Zowel vaste roosters als ploegendiensten eenvoudig overzichtelijk gemaakt worden. 

Astrow Web is ontworpen om uw tijdbeheer eenvoudiger en efficiënter te maken. Van het invoeren van boekingen tot het genereren van heldere rapporten – alles wat u nodig heeft om uw ‘tijd‘-gerelateerde informatie te verwerken. U kunt de dashboards flexibel aanpassen om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen, en met één klik heeft u gebruiksvriendelijke, overzichtelijke rapporten. Daarnaast kunnen uw medewerkers met de Employee Self Service module hun eigen tijd en afwezigheid beheren. Kortom, Astrow Web stelt u in staat om meer te bereiken met minder tijd.

Alles in eigen hand met Employee Self Service

Met de Employee Self Service module bieden we uw medewerkers de mogelijkheid om hun verlofaanvragen, personeelsgegevens en -tijden eenvoudig online te beheren. Hiermee kunnen uw medewerkers meer doen in minder tijd. De ESS van Astrow Web werkt makkelijk, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Module Toegangscontrole

Als organisatie wilt u dat medewerkers, de bedrijfsinventaris en de handelsvoorraad veilig zijn. Dit is te realiseren door de bedrijfstoegangen te beheren met een toegangscontrolesysteem. De module Astrow ACCESS maakt het bovendien mogelijk om individuele privileges toe te kennen op basis van gebouwzones, het profiel van de gebruiker en het tijdstip.

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat

Personeelsbeheer

Met Astrow Web heeft u toegang tot alle belangrijke gegevens over uw werknemers. Van naam en badge nummer tot afdeling en functiebeschrijving en van persoonlijke informatie tot details over de verlofregeling.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Wij werken onder andere samen met