OVER AVANTIMES, SINDS 1983

AvanTimes, sinds 1983 op de markt van tijdregistratie- en toegangscontrolesystemen

Over ons

Wilt u uw tijd, aanwezigheid en toegang efficiënt en veilig beheren? Dan bent u bij AvanTimes aan het juiste adres. Wij bieden u de beste oplossingen voor tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis. 

Waar wij vooral goed in zijn, is de combinatie van simpel organiseren en slim uren registreren. Met meer dan 30 jaar ervaring in implementaties van tijdregistratie en toegangscontrole software hebben wij veel ‘best practices’ ontwikkeld. Onze medewerkers zijn echte specialisten die zich voortdurend bijscholen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien werken we samen met betrouwbare partners die u hier kunt bekijken. 

AMANO

Wij zijn exlusief dealer van AMANO in Nederland, de wereldmarktleider op het gebied van tijdregistratie. AMANO biedt sinds 1931 tijdregistratie- en toegangscontrolesystemen aan voor elke organisatie, groot of klein. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van AMANO en kunnen u optimaal adviseren en ondersteunen bij de aankoop van een systeem dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Ook na aanschaf kunt u rekenen op onze supportafdeling, die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Zo bent u verzekerd van een optimale service en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem een oplossing op maat