Uitbreiding! Haal meer uit de Exact Software export

Bij AvanTimes geloven we in best-of-breed oplossingen. Kortgezegd oplossingen die zich voornamelijk focussen op één bedrijfsproces. Op deze manier werken we samen met onze partners om onze klanten toonaangevende oplossingen te bieden en hen vooruit te helpen.

Één van onze partners is Exact Software. We bieden inmiddels de mogelijkheid om te koppelen met Exact. Dit houdt in dat gewerkte uren en verlofuren van medewerkers eenvoudig naar de software van Exact kunnen worden geexporteerd.

Exact is een onderneming die software ontwikkelt gericht op de ondersteuning van met name het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Exact Software, een Nederlands softwarebedrijf dat is opgericht in 1984. Het in Delft gevestigde moederbedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met vestigingen in 20 landen en meer dan 1.850 werknemers. Meer dan 500.000 bedrijven in de Benelux draaien hun administraties op software van Exact.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu