Uitbreiding! Haal meer uit de Afas export

Bij AvanTimes geloven we in best-of-breed oplossingen. Kortgezegd oplossingen die zich voornamelijk focussen op één bedrijfsproces. Op deze manier werken we samen met onze partners om onze klanten toonaangevende oplossingen te bieden en hen vooruit te helpen.

Één van onze partners is Afas. We bieden inmiddels de mogelijkheid om te koppelen met Afas. Dit houdt in dat gewerkte uren, verlofuren van medewerkers eenvoudig naar de software van Afas kunnen worden geexporteerd. Lees meer over het partnerschap met Afas.

AFAS Software (Applications for Administrative Solutions) is een Nederlands IT bedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt. AFAS is opgericht in 1996. AFAS werd opgericht in 1996 na een managementbuy-out uit Getronics. AFAS Automatisering veranderde kort daarna de naam in AFAS Software BV. In 1999 ontstond AFAS Personele Systemen, toeleggende op hrm- en payrollsoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leusden. Per 1 januari 2020 heeft het bedrijf 518 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu