Uitbreiding! Haal meer uit de Microsoft Dynamics export

Bij AvanTimes geloven we in best-of-breed oplossingen. Kortgezegd oplossingen die zich voornamelijk focussen op één bedrijfsproces. Op deze manier werken we samen met onze partners om onze klanten toonaangevende oplossingen te bieden en hen vooruit te helpen.

Één van onze partners is Microsoft Dynamics. We bieden inmiddels de mogelijkheid om te koppelen met Microsoft Dynamics. Dit houdt in dat gewerkte uren en verlofuren van medewerkers eenvoudig naar de software van Microsoft Dynamics kunnen worden geexporteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu