REFERENTIESCASE BECX VERHUUR: DIGITALISERING EN AUTOMATISERING IN DE TRANSPORT

Becx Verhuur werkt al jaren met de Astrow software. Onlangs spraken we met Saskia Winkelman, directeur bij Becx Verhuur.

Digitale transformatie

Saskia Winkelman, directeur van Becx Verhuur, is trots op wat ze heeft bereikt. Ze begon haar ‘avontuur’ 23 geleden bij Becx Verhuur, sinds 7 jaar als directeur. Inmiddels leidt ze met haar team een werkplaats met 25 monteurs, die samen 1400 voertuigen onderhouden. ‘We wilden werkprocessen verbeteren en minder foutgevoelig maken, daarom hebben we gekozen voor digitaliseren en automatisering,’ zegt Saskia.

Becx Verhuur heeft inmiddels alle werkprocessen gedigitaliseerd, zodat monteurs eenvoudiger en efficiënter kunnen werken. Geen handgeschreven werkbonnen meer, maar een digitaal werkplaatsprogramma, inclusief iPad-applicatie, planningstool en klantportaal. 

Foutloze urenregistratie

Ook de HR en de interne communicatie zijn sterk verbeterd. Elke nieuwe werknemer krijgt een e-mail met een link naar zijn eigen dossier. Daar vult hij zijn gegevens in en start het automatische werknemersproces. Hij krijgt een persoonlijke badge waarmee hij zijn tijd kan bijhouden en toegang kan krijgen tot bepaalde ruimtes. De werknemer kan ook zijn gewerkte uren zien via de app. ‘Overuren worden tot op de minuut betaald en zijn direct inzichtelijk’, zegt Saskia. ´Het biedt flexibiliteit, transparantie en duidelijkheid. Kortom, alles is goed geregeld en duidelijk voor iedereen.´

Becx Verhuur investeert in haar mensen en dat werpt vruchten af. Het bedrijf is genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2023 in de sector Mobiliteit, transport, logistiek en maritiem. Saskia: ‘Wie hier komt werken, wil hier ook blijven. Onze medewerkers bepalen zelf hun toekomst. Ze hebben veel vrijheid en flexibiliteit in hun werkuren en dagen.’

Het verzetten de klok met AvanTimes
´AvanTimes is een ervaren tijdregistratiespecialist die met ons wilde meedenken en meecreëren. Dankzij hun creatieve en kritische blik kwamen we tot de meest innovatieve ideeën. Hierdoor lopen we voorop in onze branche wat betreft automatisering.´
Saskia Winkelman
Directeur

Astrow als basis

De flexibele tijdregistratieoplossing van Astrow vormt mede de basis voor de gehele automatiseringsoplossing. Becx Verhuur werkt met verschillende softwaresystemen die met elkaar gekoppeld zijn, zoals AFAS. Saskia: ‘Samen met AvanTimes hebben we een unieke koppeling gerealiseerd. Dankzij deze koppeling kunnen onze werknemers hun gewerkte uren, overuren en verlofdagen direct zien in de app. Bovendien worden eventuele wijzigingen in de AFAS pocket ook automatisch verwerkt in Astrow. Zo wordt bijvoorbeeld een verlofdag van een werknemer meteen geregistreerd en bijgewerkt in beide systemen.

Becx Verhuur werkt al meer dan 15 jaar met Astrow tijdregstratiesoftware en AvanTimes als partner. ‘AvanTimes is een ervaren tijdregistratiespecialist die met ons wilde meedenken en meecreëren. Dankzij hun creatieve en kritische blik kwamen we tot de meest innovatieve ideeën. Hierdoor lopen we voorop in onze branche wat betreft automatisering. Astrow biedt een goede aanvulling op onze automatiseringsoplossing en is een toegevoegde waarde voor ons bedrijf’, besluit Saskia Winkelman.

Becx Verhuur

Becx Verhuur is een organisatie die de totale zorg rondom het wagenpark uit handen neemt, door onder andere service en onderhoud te verzorgen van de verhuurvloot, schade te herstellen en vervangend vervoer te regelen. Het bedrijf, gevestigd in Esbeek, biedt maatwerkoplossingen voor elke transportvraag, met een hoge mate van service, kwaliteit en flexibiliteit.

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op