Oplossingen voor de Voedingsmiddelenindustrie

Maak het voor het productiepersoneel eenvoudig om hun beschikbaarheid en vrije tijd in te dienen met behulp van Astrow Web.

Wij hebben effectieve oplossingen ontwikkeld voor

Tijdregistratie- en toegangscontrole software voor de Voedingsmiddelenindustrie

Schaalvergroting en voedselveiligheid zijn belangrijke ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie. Het biedt juiste kansen voor organisaties die inzetten op digitalisering en automatisering. Software voor urenregistratie maar ook toegangscontrolesystemen blijkt voor steeds meer voedingsproducenten dé oplossing om de vereiste kwaliteit en efficiency te kunnen garanderen. Met de software van Astrow Web heeft u alle tools in handen.

Astrow Web is ontworpen om uw tijdbeheer eenvoudiger en efficiënter te maken. Van het invoeren van boekingen tot het genereren van heldere rapporten – alles wat u nodig heeft om uw ‘tijd‘-gerelateerde informatie te verwerken. U kunt de dashboards flexibel aanpassen om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen, en met één klik heeft u gebruiksvriendelijke, overzichtelijke rapporten. Daarnaast kunnen uw medewerkers met de Employee Self Service module hun eigen tijd en afwezigheid beheren. Kortom, Astrow Web stelt u in staat om meer te bereiken met minder tijd.

Alles in eigen hand met Employee Self Service

Met de Employee Self Service module bieden we uw medewerkers de mogelijkheid om hun verlofaanvragen, personeelsgegevens en -tijden eenvoudig online te beheren. Hiermee kunnen uw medewerkers meer doen in minder tijd. De ESS van Astrow Web werkt makkelijk, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Module Toegangscontrole

Als organisatie wilt u dat medewerkers, de bedrijfsinventaris en de handelsvoorraad veilig zijn. Dit is te realiseren door de bedrijfstoegangen te beheren met een toegangscontrolesysteem. De module Astrow ACCESS maakt het bovendien mogelijk om individuele privileges toe te kennen op basis van gebouwzones, het profiel van de gebruiker en het tijdstip.

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat

Personeelsbeheer

Met Astrow Web heeft u toegang tot alle belangrijke gegevens over uw werknemers. Van naam en badge nummer tot afdeling en functiebeschrijving en van persoonlijke informatie tot details over de verlofregeling.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Wij werken onder andere samen met