TIJDREGISTRATIE,
GEREGELD MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Tijdregistratie is met Astrow Web in één klik geregeld, waardoor de administratieve last drastisch wordt verminderd. Ook toegankelijk via de app en heeft een intuïtieve interface die gebruiksgemak biedt.

Module Tijdregistratie

Astrow Web is ontworpen om uw tijdbeheer eenvoudiger en efficiënter te maken. Van het invoeren van boekingen tot het genereren van heldere rapporten – alles wat u nodig heeft om uw ‘tijd‘-gerelateerde informatie te verwerken. U kunt de dashboards flexibel aanpassen om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen, en met één klik heeft u gebruiksvriendelijke, overzichtelijke rapporten. Daarnaast kunnen uw medewerkers met de Employee Self Service module hun eigen tijd en afwezigheid beheren. Kortom, Astrow Web stelt u in staat om meer te bereiken met minder tijd.

Alles in eigen hand met Employee Self Service

Met de Employee Self Service module bieden we uw medewerkers de mogelijkheid om hun verlofaanvragen, personeelsgegevens en -tijden eenvoudig online te beheren. Hiermee kunnen uw medewerkers meer doen in minder tijd. De ESS van Astrow Web werkt makkelijk, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Features

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Wij werken onder andere samen met

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem een oplossing op maat

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur een offerte

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag AvanTimes

    Naar welke oplossing bent u opzoek.