TIJDREGISTRATIEPROCES ONDER CONTROLE DANKZIJ DIGITALISERING EN AUTOMATISERING VOOR KRAAN VLEES-SERVICE

Kraan Vlees-service werkt al jaren naar volle tevredenheid met de tijdregistratie oplossing van AvanTimes. Hoog tijd voor een gesprek met Gert Kraan, directeur en eigenaar van Kraan Vlees-service.

De aanleiding om gewerkte uren te gaan automatiseren

´We hebben inmiddels 12 chauffeurs in dienst die door het hele land rijden om ons vlees te bezorgen´, begint Gert Kraan zijn verhaal. 

´Ín totaal werken er 50 medewerkers. Om grip te houden op de hele operatie, hebben we alles ondergebracht in Astrow, het tijdregistratiesysteem van AvanTimes´.

De initiële behoefte

Kraan Vlees-service wilde, in verband met de toename van het aantal personeelsleden, het plannen van bijvoorbeeld vakanties, graag een tijdregistratiesysteem en een oplossing van hun planningsproblematiek. Gert Kraan:´Vanwege de groei van het bedrijf zijn we 4 jaar geleden overgestapt naar een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem. Dat wil zeggen overuren, verlofaanvragen, aan- en afwezigheden maar ook de pauzes van iedere werknemer worden automatisch geregistreerd.´

Resultaten

´De oplossing van AvanTimes heeft geresulteerd in meer inzicht in hun werknemers, kostenbesparingen en minder kans op fouten. ‘Voorheen hielden we alle uren handmatig bij en dat kostte veel tijd en bovendien het verwerken ervan was erg foutgevoelig. Nu is dat verleden tijd. 

Daarnaast is het zo dat we de roosters eerder compleet hebben en hiermee misverstanden direct constateren. Zo kunnen we onze mensen direct erop aanspreken en houden we elkaar scherp. Astrow geeft mij weer de controle in handen die ik nodig heb. Voor mij als ondernemer is het prettig werken met AvanTimes, die weet wat er bij ons speelt’, besluit Gert Kraan.

Meer weten?

Download de volledige referentiecase Kraan Vlees-Service

Kraan Vlees-service is hét bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het leveren van vlees, wild en gevogelte producten. Al om bekend is het eigen Waards Rund en het Waards Kalf, ambachtelijk en oer-Hollands vlees. Gert Kraan legt in 1984 de grondslag voor Kraan Vlees-Service. Vanuit een ´garage´ start hij met zijn vakmanschap als slager. Inmiddels wordt er vanuit een prachtige locatie aan de Tennesseedreef in Utrecht gewerkt en zijn de activiteiten volledig gericht op het leveren van producten en diensten aan de horeca in vrijwel geheel Nederland.

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat