BLOG

Maak urenregistratie en salarisadministratie simpel

Het uitbetalen van het salaris aan werknemers is een terugkerende klus waar veel tijd in gaat zitten. Tijd die u waarschijnlijk liever aan andere dingen besteed. Door het salarisproces te stroomlijnen, kunt u de tijd die u er periodiek aan besteed flink verkorten. Ook zorgt dit ervoor dat u niets vergeet en minstens zo belangrijk u bewaart het financiële overzicht. U ziet in één oogopslag de toekomstige ontwikkeling van uw cashflow. En u kunt zo tijdig bijsturen. Wilt u ook beter en efficiënter werken? Lees dan snel verder.

In dit proces zijn er verschillende manieren om de efficiëntie te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van salarisberekeningen, het gebruik van software voor loonadministratie en het stroomlijnen van goedkeuringsworkflows. Door deze maatregelen te implementeren, kunt u niet alleen tijd besparen, maar ook nauwkeurigheid en consistentie waarborgen.

Een ander aspect om te overwegen is het bieden van selfserviceopties aan werknemers. Door hen toegang te geven tot hun loonstroken en jaaropgaven via een online portaal, vermindert u de administratieve last voor uw HR-afdeling. Bovendien kunnen werknemers zelf wijzigingen doorvoeren, zoals adres- of bankrekeningupdates, waardoor uw team nog meer tijd bespaart.

Astrow Software heeft onlangs een koppeling gerealiseerd met Nmbrs®. Inmiddels één van de vele koppelingen met een aanbieder van salarisadministratie. Naast onder andere SAP, BCS, Microsoft Navision, UNIT 4, ADP AFAS, Loket, Exact nu dus ook Nmbrs®. Mooie koppelingen waarmee we voor u het urenregistratie proces sneller, eenvoudiger en makkelijker maken.

Maak urenregistratie simpel

Astrow-software maakt het registreren van uren eenvoudiger, gemakkelijker en sneller. Bovendien kunt u nu de geregistreerde uren direct via Nmbrs® laten uitbetalen. Dit betekent dat gewerkte uren en verlofuren van medewerkers moeiteloos naar Nmbrs® kunnen worden geëxporteerd. Door beide systemen aan elkaar te koppelen, hoeven medewerkers slechts op één plek hun uren te registreren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten. De integratie vereenvoudigt de werkprocessen voor medewerkers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.


Steven Engering Directeur