BLOG

Maak urenregistratie en salarisadministratie simpel

Het uitbetalen van het salaris aan werknemers is een terugkerende klus waar veel tijd in gaat zitten. Tijd die u waarschijnlijk liever aan andere dingen besteed. Door het salarisproces te stroomlijnen, kunt u de tijd die u er periodiek aan besteed flink verkorten. Ook zorgt dit ervoor dat u niets vergeet en minstens zo belangrijk u bewaart het financiële overzicht. U ziet in één oogopslag de toekomstige ontwikkeling van uw cashflow. En u kunt zo tijdig bijsturen. Wilt u ook beter en efficiënter werken? Lees dan snel verder.

Astrow Software heeft onlangs een koppeling gerealiseerd met Nmbrs®. Inmiddels één van de vele koppelingen met een aanbieder van salarisadministratie. Naast onder andere SAP, BCS, Microsoft Navision, UNIT 4, ADP AFAS, Loket, Exact nu dus ook Nmbrs®. Mooie koppelingen waarmee we voor u het urenregistratie proces sneller, eenvoudiger en makkelijker maken.

Vanaf één plek uren registeren

Astrow software registreert uren eenvoudiger, gemakkelijker en sneller. En nu is het ook mogelijk om deze geregistreerde uren direct door Nmbrs® te laten uitbetalen. Dit houdt in dat gewerkte uren en verlofuren van medewerkers eenvoudig naar Nmbrs® kunnen worden geëxporteerd. Door beide systemen aan elkaar te koppelen zorgt u er voor dat alle medewerkers slechts op één plek hun uren hoeven te registreren. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten. Door deze integratie vereenvoudigt u de werkprocessen voor medewerkers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.


Steven Engering Directeur