Maak urenregistratie en salarisadministratie simpel en overzichtelijk

Het uitbetalen van het salaris aan werknemers is een terugkerende klus waar veel tijd in gaat zitten. Tijd die u waarschijnlijk liever aan andere dingen besteed. Door het salarisproces te stroomlijnen, kunt u de tijd die u er periodiek aan besteed flink verkorten. Ook zorgt dit ervoor dat u niets vergeet en minstens zo belangrijk u bewaart het financiële overzicht. U ziet in één oogopslag de toekomstige ontwikkeling van uw cashflow. En u kunt zo tijdig bijsturen. Wilt u ook beter en efficiënter werken? Lees dan snel verder.

AMANO Software heeft onlangs een koppeling gerealiseerd met Nmbrs®. Inmiddels één van de vele koppelingen met een aanbieder van salarisadministratie. Naast onder andere SAP, BCS, Microsoft Navision, UNIT 4, ADP AFAS, Loket, Exact nu dus ook Nmbrs®. Mooie koppelingen waarmee we voor u het urenregistratie proces sneller, eenvoudiger en makkelijker maken.

Vanaf één plek uren registeren

AMANO streeft ernaar om het registreren van uren steeds gemakkelijker te maken. En nu is het ook mogelijk om deze geregistreerde uren direct door Nmbrs® te laten uitbetalen. Dit houdt in dat gewerkte uren en verlofuren van medewerkers eenvoudig naar Nmbrs® kunnen worden geëxporteerd. Door beide systemen aan elkaar te koppelen zorgt u er voor dat alle medewerkers slechts op één plek hun uren hoeven te registreren. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten. Door deze integratie vereenvoudigt u de werkprocessen voor medewerkers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Steven Engering Directeur

Lees ook eens over de samenwerking met onze partner Nmbrs®

Vorig bericht
Microsoft Dynamics
Volgend bericht
Snelle groei voor Van der Leeden Manden met tijdregistratie- en planning software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu